Velkommen til Dybsø Naturskole

Bjælkehytten ved skov og fjord

I Svenstrup 6 km syd for Næstved, under historiske vingesus og tæt på Dybsø Fjord, ligger bjælkehytten i skovbrynet, hvor ørnen våger og småfuglene synger til solopgangen. Det er Dybsø Naturskole (tidl. Naturskolen Svenstrup). Her er I og naturen budt indenfor til mulighedernes land med plads til nysgerrighed, kreativitet og læring – hygge, kammerater og samvær.

I huset er der mulighed for overnatning af op til 50 personer, og ønsker I at være ude, er der både shelters og telte at krybe i. På fjorden kan vi friste med en kano- eller kajaktur, og i skoven er der altid mulighed for at udforske, lege og prøve grænser af.

Dybsø Naturskole byder jer velkommen og håber I vil benytte stedet og naturen.

Naturvejleder
Lars Walsted Christoffersen

Leder af Dybsø Naturskole

Oplevelser og læring

på Dybsø Naturskole

Som institution eller skoleklasse i Næstved Kommune har I mulighed for naturvejledningsforløb på Dybsø Naturskole eller et andet sted vi aftaler. Der er mange muligheder for individuelle forløb til netop jeres gruppe og det er altid et samarbejde mellem læreren/pædagogen og naturvejlederen. Vi anbefaler dog at komme 1 klasse eller gruppe af gangen. Følg linket nedenfor og læs mere og kontakt os med jeres behov og idéer, så løser vi opgaven i fællesskab.

Naturskolen inde og ude

Perfekte rammer for den gode dag

På Dybsø Naturskole er vi rigtig glade for vores omgivelser. Vi har skoven lige uden for døren og fjorden tæt ved. Vi har adgang til masser af spændende faciliteter og udstyr – både i og udenfor bjælkehytten. Så kom ud og del det hele med os…

Hytten

Bjælkehytten med stor, delvist overdækket terrasse. Udekøkken med varmt og koldt vand samt toilet/bad med adgang udefra. Anneks med cykler og kajakker.

Pladsen

Bålplads og store udearealer til aktiviteter eller ekstra telte.

Sheltere

2 gode sheltere ved bålpladsen. Pladsen kan ikke bookes, men må bruges af alle efter “først til mølle” princippet. Bookning af naturskolen giver adgang til bålgrej i skuret.

Entre

Entré og hall med adgang til hems, køkken, toiletter og alle lokaler.

Entre

Skab med undervisningsmaterialer og rengøringsartikler.

Fjordlokalet

Fjordlokalet, ét af to undervisningslokaler med siddeplads til ca. 30 personer. Her undervises der bl.a. i livet i vandet og sejlads. Kan også bruges til overnatning.

Skovlokalet

Skovlokalet, ét af to undervisningslokaler med siddeplads til ca. 30 personer. Her undervises der bl.a. om livet i skoven. Kan også bruges til overnatning.

Køkken

Køkken med kogegrej og service til 40 personer. Adgang til terrassen og udekøkkenet.

Hems

Hemsen bruges til hygge og stilleaktiviteter. Den må ikke bruges til overnatning.

Booking og priser

Husk at bestille i god tid

Naturskolen er primært for skoler og daginstitutioner, men andre kan også bruge stedet – dog ikke private. For at benytte naturskolen skal I være en gruppe eller forening. Gruppens emne/formål skal være relateret til enten natur, miljø, friluftsliv eller kulturhistorie.

Ønsker du at booke skal du benytte dig af bookingformularen i øverste højre hjørne, ved spørgsmål kan i kontakte os på naturskolen@naestved.dk

 Priser Kommunale Skoler og dagtilbud i Næstved Kommune Andre
Indvendig brug af naturskolen 500,- 1000,-
Naturvejledning i hverdagene (kl 9:00- 13:00) 0,- 1700,-

Naturvejledning i weekenden
Første to timer 1700,- 1700,-
Derefter pr. time 900,- 900,-

Overnatning på naturskolen
Pr. nat, inkl. forbrug (el, vand og klargøring) 2000,- 2000,-
Over 30 pers. Plus pr. person pr. nat 50,- 50,-
Shelters overnatning 0,- 0,-

Leje af udstyr hvor dette ikke indgår i aftalt undervisning
1 kano pr. dag (8 stk.) kun til brug på Dybsø fjord. 200,- 200,-
1 kajak pr. dag (3 stk. 25-40 kg. – 16 stk. 40-100 kg. – 1 stk. 100+ kg. – 2 stk. med stort sæde) kun til brug på Dybsø fjord. 100,- 100,-
1 telt pr. dag (10 stk.) 50,- 50,-
1 star-telt pr. dag (1 stk.) 100,- 100,-

Afregningen sker efter forløbet via Næstved Kommune.

Dybsø Naturskole
Lars Walsted Christoffersen
EAN Nr. 5798007277017

Find Dybsø Naturskole på Facebook

Tjek ind og del dine oplevelser 🙂