Mobil naturvejledning

for skoler og institutioner

Er I en skoleklasse eller institution, kan I få en naturvejleder med ud. Vi mødes et sted derude – ved sø, skov, hegn, på en naturbase eller et andet sted i nærheden af skolen. Jeg kommer ud til jer og har grejet med, så det er lige til at gå i gang.

Vi kan tage en dag eller to eller blot nogle lektioner. Vi planlægger forløbet sammen, så det passer ind i jeres undervisning og mål. Jeg rykker ud til både naturfaglig undervisning og med udeskole i forskellige fag og holder også gerne et par timers inspiration for personalegruppen.

Det er gratis for Næstved Kommunes skoler og institutioner når jeg kommer ud til jer. Book et forløb med mig ved at bruge bookingformularen oppe i højre hjørne.

Christian Peter Mørkehøj Hansen

Naturvejleder
Christian Peter Mørkehøj Hansen

Leder af den mobile naturvejledning

Oplevelser og læring

i naturen

Som institution eller skoleklasse i Næstved Kommune har I mulighed for naturvejledningsforløb med én af vores naturvejledere. Der er mange muligheder for individuelle forløb til netop jeres gruppe og det er altid et samarbejde mellem læreren/pædagogen og naturvejlederen. Følg linket nedenfor og læs mere og kontakt os med jeres behov og idéer, så løser vi opgaven i fællesskab.

Booking og priser

Husk at bestille i god tid

 Priser Kommunale skoler og dagtilbud i Næstved Kommune Andre
Naturvejledning i hverdagene (kl 9:00- 13:00) 0,- 1700,-

Naturvejledning i weekenden
Første to timer 1700,- 1700,-
Derefter pr. time 900,- 900,-

Afregningen sker efter forløbet via Næstved Kommune.

Christian Peter Mørkehøj Hansen
EAN Nr. 5798007276003

Find Dybsø Naturskole på Facebook

Tjek ind og del dine oplevelser 🙂