Mobil naturvejledning

for skoler og institutioner

Er I en skoleklasse eller institution, kan I få en naturvejleder med ud. Vi mødes et sted derude – ved sø, skov, hegn, på en naturbase eller et andet sted i nærheden af skolen. Jeg kommer ud til jer og har grejet med, så det er lige til at gå i gang.

Vi kan tage en dag eller to eller blot nogle lektioner. Vi planlægger forløbet sammen, så det passer ind i jeres undervisning og mål. Jeg rykker ud til både naturfaglig undervisning og med udeskole i forskellige fag og holder også gerne et par timers inspiration for personalegruppen.

Det er gratis for Næstved Kommunes skoler og institutioner når jeg kommer ud til jer. Kun i forbindelse med materialeforbrug er der en mindre betaling. Kontakt mig på telefon 24 77 78 92 eller på email naturskolen@naestved.dk.

Christian Peter Mørkehøj Hansen

Naturvejleder
Christian Peter Mørkehøj Hansen

Leder af den mobile naturvejledning

Oplevelser og læring

i naturen

Som institution eller skoleklasse i Næstved Kommune har I mulighed for naturvejledningsforløb med én af vores naturvejledere. Der er mange muligheder for individuelle forløb til netop jeres gruppe og det er altid et samarbejde mellem læreren/pædagogen og naturvejlederen. Følg linket nedenfor og læs mere og kontakt os med jeres behov og idéer, så løser vi opgaven i fællesskab.

Booking og priser

Husk at bestille i god tid

 Priser Skoler og dagtilbud i Næstved Kommune Andre
Naturvejledning i hverdagene (kl 9:00- 13:00) 0,- 1700,-

Naturvejledning i weekenden
Første to timer 1700,- 1700,-
Derefter pr. time 900,- 900,-

Afregningen sker efter forløbet via Næstved Kommune.

Christian Peter Mørkehøj Hansen
EAN Nr. 5798007276003

Find Dybsø Naturskole på Facebook

Tjek ind og del dine oplevelser 🙂